Wednesday July 7 

Ietsje later maar toch weer vroeg op pad. Het Universal Studio’s park was aan de beurt. We moesten even wachten voordat het park om negen uur open ging. Bij binnenkomst spoedden we ons direct naar de nieuwe Rollercoaster, Rip Ride Rock It. We konden bijna direct doorlopen. Deze bleek inderdaad buitengewoon. Eerst recht omhoog en recht naar beneden. Dan meteen over de kop en nog wat loopings en kurketrekkers. Goed begin.

Vervolgens zijn we naar alle attracties geweest. Disaster is een attractie waar een aardbeving wordt nagebootst. Vooraf kunnen mensen uit het publiek zich opgeven om te 'acteren'. Er was een ietwat overenthousiaste donkere dame met de toepasselijke naam Angel. Iedere keer dat de zogenaamde regiseur vroeg voor een vrijwilliger begon ze meteen te schreeuwen en te gillen. Iedere keer werd ze weer in de maling genomen omdat het dan ging om een man of een oudere vrouw of een ander personage waar zij niet voor in aamerking kon komen. Uiteindelijk kreeg ze toch een rolletje waarvoor ze helemaal uit haar dak ging. Jaws was een tochtje door de haven van een klein dorpje waar dan plotseling grote haaien opduiken. De Simpsons was erg lachen. De jongens konden later buiten nog even op de foto met de Simpsons. Bas had de aandacht van de Simpson vrouwen.

 

Verder nog Jaws, (haai), Terminator (blijft goed), Fear Factor (weer met Angel), Curse of the Mummy, MIB en nog veel meer. Middels de Meal Deal hadden we genoeg gegeten en gedronken (om 10 uur al een hamburgertje en een halve liter cola).

 

Om een uur of zeven hadden we het wel allemaal gezien. De jongens wilden nog één keer  in de Rip Ride Rock Itl. De ouderen gingen lekker naar het hotel met oververmoeide benen. Nog een beetje televisie gekeken en weer lekker bijtijds slapen.

Vorige Volgende